Marin Albu - Producător de instrumente muzicale
sat Dobrotești, comuna Dobrotești, jud.Teleorman
Instrumente muzicale
Chirimbu Ionel - Producător Mobilă Tradițională
Mun. Slatina, jud. Olt
Producător Mobilă Tradițională
BACO FASHION ATELIER - Atelier de Croitorie
Municipiul Alexandria, jud.Teleorman
Suntem un mic atelier de croitorie în care producem lenjerii de pat din bumbac, bumbac satinat, măști din bumbac, halate de unică folosință, bonete de unică folosință.
Tatiana Koleva - păpuși naționale
Ruse, Bulgaria
Tatiana Koleva este un maestru al meșteșugurilor de artă populară - confecționând păpuși naționale, din 2018 evoluează cu un alt meșteșug popular - țesând curele de piele. Din 2009, a participat la toate expozițiile „Cooperativei Dunării”. A reprezentat Bulgaria la festivalurile internaționale de la Istanbul în 2014, 2019 și 2020.
Krasimir Sivov - maestru în tratarea artistică a pielii
Ruse, Bulgaria
Krasimir Sivov - maestru în tratarea artistică a pielii. La începutul anului 2014, după ce a promovat cu succes examenul, a primit un certificat de master și a devenit membru al Cooperativei Dunării. Cu opt ani înainte, a început să lucreze cu pielea. Există o serie de spectacole de succes - Târgul de meșteșuguri din Nova Zagora 2009, Festivalul tradițiilor populare și meșteșugurilor artistice la Razgrad 2009, Târgul internațional de meșteșuguri din AEK „Etara” 2009, 2010, 2011; urmată de participarea la XVI și XVII Târg Internațional de Arte și Meserii de la Varna. Ca membru al „Dunăre Zadruga” Krasimir face parte din grupul care reprezintă Bulgaria la Festivalul Internațional de Arte și Meserii „Șile-Turcia”; Festivalul Internațional de Arte și Meserii „Büyükçekmece-Turcia”; în 2017 și 2020
Yordan Petrov - Prelucrarea artistică a lemnului
Ruse, Bulgaria
Yordan Petrov - un maestru cu meșteșugul prelucrării artistice a lemnului. Sunt angajați în strunjirea lemnului din 1980. Împreună cu grupul Ruse al maeștrilor meșteșugurilor artistice, ei sunt prezentați ca invitați la expozițiile regionale ale ZMNHZ din Targovishte și Ruse. În calitate de membru al „Cooperativa Dunării”, participă la toate evenimentele asociației, în 2015 și 2016 participând la Târgul Internațional de Meșteșuguri la AEK „Etara”; în 2019 face parte din grupul care reprezintă Bulgaria la Festivalul Internațional de Folclor din „Büyükçekmece – Turcia”.