BIC INOBRIDGE a efectuat o serie de vizite în școli în legătură cu implementarea proiectului „KIDS – A UNIQUE TRAVELLING CONCEPT IN THE RO-BG AREA FOR CHILDREN AND THEIR FAMILIES”

BIC Innobridge a lansat o serie de vizite la diferite școli în legătură cu implementarea proiectului „KIDS – A UNIQUE TRAVELLING CONCEPT IN THE RO-BG AREA FOR CHILDREN AND THEIR FAMILIES”. Scopul vizitelor este de a prezenta rezultatele proiectului și de a promova destinații turistice și oportunități pentru turismul de familie din regiunea transfrontalieră România – Bulgaria. În cadrul întâlnirilor vor fi prezentate cele 3 trasee dezvoltate: „Repere naturale”, „Moștenire culturală și istorică” și „Sport și divertisment”, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia. De asemenea, vor fi furnizate 250 de truse de călătorie pentru copii, care includ un rucsac, o lanternă, o hartă interactivă, o trusă de prim ajutor, o pălărie, un pliant și o broșură 3D.

————————————————– ————————————————– –

09.06.2021

Vizită la Liceul Profesional de Turism „Ivan P. Pavlov”

Echipa din cadrul proiectului „KIDS – A UNIQUE TRAVELLING CONCEPT IN THE RO-BG AREA FOR CHILDREN AND THEIR FAMILIES” a vizitat Liceul Profesional de Turism „Ivan P. Pavlov” pe 08.06.2021 și a organizat un eveniment. Scopul evenimentului a fost prezentarea rezultatelor proiectului și promovarea destinațiilor turistice și a oportunităților pentru turismul de familie din regiunea transfrontalieră România – Bulgaria. În cadrul evenimentului au fost prezentate cele 3 trasee dezvoltate: Turul peisajelor naturale „,” Turul cultural „și” Turul distractiv și sportiv „, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia. La eveniment au participat 109 participanți.
————————————————– —————————————————

11.06.2021

Între 09-11.06.2021 au avut loc alte 3 evenimente organizate în școli

În zilele de 9, 10 și 11.06.2021 au fost organizate încă 3 evenimente la Liceul Profesional de Turism „Ivan P. Pavlov”. Scopul vizitelor a fost de a prezenta rezultatele proiectului și de a promova destinațiile turistice și oportunitățile pentru turismul de familie din regiunea transfrontalieră România – Bulgaria. În timpul vizitei au fost prezentate cele 3 trasee dezvoltate: Turul peisajelor naturale „,” Turul cultural „și” Turul distractiv și sportiv „, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia. La eveniment au participat 257 de participanți.

————————————————– —————————————————

16.06.2021

Evenimente la școala primară „Toma Kardzhiev”

2 evenimente au fost organizate la Școala Primară „Toma Kardzhiev” în 14 și 15.06.2021. Scopul evenimentelor a fost să prezinte rezultatele proiectului și să promoveze destinațiile turistice și oportunitățile pentru turismul de familie din regiunea transfrontalieră România – Bulgaria. În timpul vizitei au fost prezentate cele 3 trasee dezvoltate: Turul peisajelor naturale „,” Turul cultural „și” Turul distractiv și sportiv „, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia. La eveniment au participat 102 participanți.
————————————————– ————————————————– –

23.06.2021
Evenimente la școala primară „Yordan Yovkov”

2 evenimente au fost organizate la școala primară „Yordan Yovkov” pe 22 și 23.06.2021. Scopul vizitelor a fost de a prezenta rezultatele proiectului și de a promova destinațiile turistice și oportunitățile pentru turismul de familie din regiunea transfrontalieră România – Bulgaria. În timpul vizitei au fost prezentate cele 3 trasee dezvoltate: Turul peisajelor naturale „,” Turul cultural „și” Turul distractiv și sportiv „, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia. La eveniment au participat 110 participanți.

————————————————– ————————————————– –

29.06.2021

Eveniment la școala de limba engleză „Geo Milev”

Echipa din cadrul proiectului „KIDS – UN CONCEPT DE CĂLĂTORIE UNIC ÎN ZONA RO-BG PENTRU COPII ȘI FAMILII LOR” a vizitat Școala de Limbă Engleză „Geo Milev” pe 28.06.2021. Scopul evenimentelor a fost să prezinte rezultatele proiectului și să promoveze destinațiile turistice și oportunitățile pentru turismul de familie din regiunea transfrontalieră România – Bulgaria. În timpul vizitei au fost prezentate cele 3 trasee dezvoltate: Turul peisajelor naturale „,” Turul cultural „și” Turul distractiv și sportiv „, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia, precum și aplicația mobilă și funcționalitățile acesteia. La eveniment au participat 25 de participanți.